Uitreiking VIP kaart seizoen 2016-2017

Prins Ruud reikt De Gaanders VIP kaart uit aan Antoon van Santen.

Prins Ruud, Page Marisca en Opper Wim hebben afgelopen week geheel in stijl, voor de laatste maal, een officieel bezoek gebracht. Rede van dit bezoek was de  uitreiking van de Gaanders VIP kaart.

De VIP kaart wordt jaarlijks uitgereikt door de (nog) heersende Prins aan een speciale persoonlijkheid in Gaandrië, die zich belangeloos inzet voor de gemeenschap.

Dit jaar waren de Gaanders van mening om deze kaart uit te reiken aan Antoon Van Santen. Onverwacht, stond het Prinselijk paar bij hem in Zoeterwoude op de stoep. Geheel in stijl werd de VIP kaart uitgereikt door Prins Ruud en Page Marisca. In zijn speech vooraf aan deze uitreiking, haalde Prins Ruud een aantal redenen aan waarom Antoon van Santen de kaart uitgereikt krijgt. Antoon maakt(e) zich bijzonder verdienstelijk binnen de R.K. St. Laurentius kerk, als hulpkoster, verzorgt de telefoondienst voor o.a. overleden personen, luidt de klok en windt die regelmatig op, verzorgde de weekberichten, deed grafwerkzaamheden en was lid van de werkgroep Onderhoud van de kerk. Daarnaast is Antoon bestuurslid bij de KBO, bezorger van Tafeltje Dekje en als vrijwilliger bij de FNV hielp hij de leden het belastingformulier invullen.

Naast de waardering die de Gaanders op deze manier kenbaar maakt voor Antoon’s verdiensten, kan hij hiermee alle openbare Gaanders  avonden  bezoeken. Wij hopen Antoon dan ook te mogen ontvangen tijdens het Gaanders carnavalsfeest.

PR  De Gaanders

 

 

TOP