Welke Gaander heeft de meeste kennis?

Welke Gaander heeft de meeste kennis?

Dit seizoen bestaan de Gaanders 44 jaar wat een jubileum betekent in carnavalswereld.
Speciaal hiervoor wordt er op 12 februari voor iedereen die in de jaren actief zijn geweest voor de Gaanders, een reunie georganiseerd. Hierbij denken we aan pages, oppers, raad van elf leden, bestuursleden, koomers, kledingdames, redactieleden, dirigenten, fanfare, deejays etc. etc.

Het programma is op deze 12e februari voor een groot gedeelte nog een verrassing. Maar naast een speciaal optreden van de Oud Prinsen, zal er een Gaanders kennisquiz georganiseerd worden. Er is een aparte commissie aangesteld om een aantal vragen te bedenken die alléén de echte Gaander correct zal beantwoorden. Maar wie heeft de meeste kennis in huis? Zijn dat de raadsleden of misschien wel de bestuursleden? Komt allen op tijd naar De Bles om naast een presentje de eeuwige te ontvangen van de Gaanders.

Het bestuur nodigt iedereen uit die in het verleden zijn medewerking heeft verleend aan deze mooie vereniging. De reunie zal om 14 uur aanvangen waarna iedereen welkom zal worden geheten door de destijds 1e voorzitter van de vereniging. (wie was dat ook alweer?)

 

reunie activiteit

 

 

TOP