Seizoen 2020/2021

                  

Beste Gaander,

Normaal gesproken waren de voorbereidingen voor de opening van het nieuwe carnavalsseizoen al in kannen en kruiken. Voor de Gaanders kon het nieuwe carnavalsseizoen geopend worden en beginnen.

Helaas is dat dit jaar niet de gebruikelijke gang van zaken. Door de problemen met het COVID virus zijn wij als carnavalsvereniging ook genoodzaakt alle plannen in de ijskast te zetten. We hebben een streep door onze activiteiten moeten zetten. Dit seizoen geen nieuwe Prins en Page, Opper, geen Raad van Elf en geen optredens van de Oud Prinsen, maar ook geen optocht en andere gezellige avonden in de Bles. Kortom geen carnaval in Gaandrië seizoen 2020/2021.

Als vereniging willen we toch iets aan carnaval doen in het jaar 2021 en hebben daarom besloten om het vizier op de zomer te richten. Wij hebben het plan om op zaterdag 11 september 2021 een groots zomercarnaval te organiseren in ons Gaanders dorp, net als een aantal jaren geleden. Toen ging er een Brass band door het dorp om een startsein te geven aan een carnavalsfeest in de zomer. Bij de Bles zal er weer een podium staan waar diverse optredens zullen plaatsvinden. Hopelijk hebben we dan de mogelijkheid om dit te realiseren zonder virus.

 

Het voorlopige programma ziet er als volgt uit:

-              zaterdag 11 september in de middag:  “Gaanders zomercarnaval” Onder voorbehoud!!! Nog niet definitief

Ondanks dat er dit seizoen geen carnavalsfeest wordt georganiseerd, blijven een aantal kosten voor De Gaanders doorgaan. Ook voor de organisatie van het zomercarnaval hebben we financiële armslag nodig. Wij kunnen ons voorstellen dat u de vereniging een warm hart toedraagt en ons wilt steunen door toch een contributiebijdrage over te maken. Dit kan door de contributie van € 25,-- over te maken op onze rekening: IBAN NL81 RABO 0361553196.

Bij voorbaat dank voor deze bijdrage.

 

We hopen dat het met u en iedereen om u heen goed gaat en dat we in 2021 weer samen kunnen komen.

 

Met vriendelijke groeten,

Bestuur C.V. De Gaanders

TOP