Seizoen 2020/2021

 

Brief aan alle leden over het komend seizoen, 2020/2021

Alle leden en sponsoren hebben  een brief van de Gaanders in hun mailbox ontvangen. Ter informatie vindt u de brief hieronder ook, het betreft het komend seizoen, 2020/2021.

Naar aanleiding van de tijd waarin we nu leven ivm het Covid virus, hebben we als vereniging De Gaanders het volgende moeten besluiten:

Lees meer

Prijswinnaars loterij 2019-2020

winner

Hieronder vindt u de prijswinnaars van de loterij.
De prijzen zijn of worden bij u thuisbezorgd.
Gefeliciteerd allemaal en veel plezier met de prijzen!

 

1e prijs van Santen Stompwijkseweg 76A Damesfiets
2e prijs Olsthoorn Meer en Geerweg 1A 1-2-3tje van De Bles
3e prijs Barry & Jindra Meerlaan 55 Cadeaubon "Le Jean"

All about The Base.....

Frontpica Base site
Officieel is de aftrap bij de Base begonnen. Als een vis in een regenton stond het lekker vol in de Base. Respect voor de Prins, Page en Opper om hier doorheen te komen voor de polonaise. Voor de foto's verwijs ik jullie naar de foto's op de site!

 

De Gaanders te gast bij Midvliet

image001
Op maandagavond 10 februari was een groep van de Stompwijkse Carnavalsvereniging De Gaanders op bezoek bij het programma Hollands Allerlei.
We ontvingen Prins Marnix 1e, Page Shirley Brugman en Opper Wout Brugman. We maakten nader kennis met Prins Carnaval en zijn page en spraken over het grote succes
van Carnaval in Stompwijk. We blikten ook uitgebreid vooruit op het Grote Carnaval, met natuurlijk de optocht en het carnavalsmis. En we draaiden ook de favoriete
feestmuziek van de gasten.     

 

TOP