Openingsavond 2021-2022

 

 

 We zijn los! De aftrap van carnavalsseizoen 2021-2022 is een feit. Wat een geweldige dag. Bedankt aan een ieder die zich zaterdagochtend heeft laten verleiden om een gokje te wagen bij de Coop. Dit seizoen is er helaas niemand die dit prinselijk paar goed heeft gegokt!

Zaterdagavond, tijdens een geweldige avond in de Bles, werd de nieuwe PPO aan ons voorgesteld:

Prins Ruud 2e, Page Marian en Opper Lennert. Wij Gaanders willen dit prinselijk paar van harte feliciteren en hopen een super leuk en gezellig seizoen met elkaar te beleven. Hopende ook dat dit een compleet seizoen wordt zonder al te veel Corona belemmeringen.

Even voorstellen:

Prins Ruud 2e

In het dagelijks leven ook wel Ruud van der Goes genaamd. 51 jaar jong en woonachtig naast de opper aan de Doctor van Noortstraat tegenover de Bles. Ruud is een geboren Leidschendammer die via Zoetermeer naar Stompwijk is verhuisd. Hij is getrouwd met Caroline Belt en samen hebben zij twee kinderen: Kaj en Esmee. Ruud zette het familiebedrijf van der Goes interieurs door. Hij mag voor de hobby graag met oude auto’s bezig zijn en is regelmatig in de Amsterdam Arena te vinden om “zijn clubbie” Ajax aan te moedigen.

Page Marian

Marian Green in the Forest is voor ons geen onbekende. Haar elegante man Ed Groen in ’t Woud was een aantal jaar geleden opper bij Prins Ronald. Ed haalde deze mooie jonge dame jaren geleden vanuit de Zoeterwoudse Weipoort naar Stompwijk. In het dagelijks leven is Marian werkzaam bij een IT- bedrijf op de financiële afdeling. Voor de hobby bakt zij erg graag pannenkoeken, de Raad van 11 is hier uiteraard erg benieuwd naar!

Opper Lennert

Is voor de meeste mensen in ons dorp ook geen onbekende. Woonachtig naast de Prins en al bijna 20 jaar samen met zijn Marije Disseldorp. Ze hebben twee kinderen: Luna en Levi. Deze (fl)opper is dit jaar 40 jaar oud geworden en mag naast zijn werk bij Luiten Food graag een balletje slaan op de tennisbaan in Zoeterwoude.

De foto’s van deze avond zijn gemaakt door Fotografie Carmen en te vinden onder het kopje "Foto's"

P.R. de Gaanders

TOP