Nieuwsbrief maart - Hollandse avond

Hollandse Avond met Mike Peterson en Jair op 18 maart.
 
Zoals gebruikelijk organiseren de Gaanders tijdens Half Vasten (de naam geeft het al aan, we zijn op de helft van de Vasten periode) een gezellig Hollands Feest. In het verleden werden bekende artiesten uitgenodigd voor een gezellig feest in de Bles.
 
De Gaanders hebben speciaal voor deze avond Mike Peterson vastgelegd. Dit is een bekende artiest die regelmatig  Medley’s  zingt op ‘Muziekfeest van het Jaar, kijk maar op  https://youtu.be/zCfhdG6uG5I
 
Als 17 jarige jongen stond Mike al in het voorprogramma van “Soul Legende” Lou Rawls. In Bloed, Zweet En Tranen, daar wist hij een derde plek te bemachtigen tijdens de finale.
Zijn carrière kwam in een stroomversnelling terecht, zo mocht hij 3 keer optreden in een volle Amsterdam ArenA met De Toppers. Deze entertainer werd gevraagd door niemand minder dan Ruth Jacott om mee te gaan op haar theatertournee, waar Mike het voorprogramma mocht verzorgen.
Hij zong tijdens haar show ook een indrukwekkend nummer samen met deze diva. Samen met rapper Yes-R stond hij bovenaan de hitlijsten met Altijd Bij Jou Zijn. Ook zelf behaalt hij prachtige successen met singles als Dansen en Ik Kan Zo Niet Verder. In 2019 tekent Mike een platencontract met 8Ball /Dino music.
 
Tevens hebben we de zanger van het hollands repertoire Jair de Groot (bekend van de Nieuwe Brug) bereid gevonden om de avond te starten met een live optreden. Tijdens de zondagmiddag van de Carnaval gaf hij zijn visitekaartje al af, waarop veel gedanst en gezongen werd.

Laatste mogelijkheid om je oude Bles Bonnen op te maken.

De oude bonnen van de Bles uit het verleden (die van de carnaval maar ook daarvoor) kunnen tijdens de Hollandse Avond opgemaakt worden. Bezoekers die in het verleden bonnen hebben gekocht van de Bles (of Blesse Paard) hebben tijdens deze avond de laatste mogelijkheid om deze in te wisselen. Daarna zijn deze niet meer geldig. Alleen nog mogelijk tijdens de Hollandse Avond op 18 maart in De Bles
 

Praktische informatie voor de Hollandse avond 

Voor leden is de toegang gratis, het enige wat wij vragen is om voor de toegang de kaarten te bestellen.
Dit kan via de volgende link in combinatie met je lidmaatschap nummer. Hier is een aparte mail over gestuurd naar de leden. 

Link naar de ticketshop: https://eventix.shop/tucgqc4j P.R. de  Gaanders. 

TOP